3 bărbați suspectați de furtul unui seif dintr-un cabinet stomatologic, reținuți de politiștii bucureșteni

Trei bărbați suspectați că au sustras un seif dintr-un cabinet stomatologic din Sectorul 5 al Capitalei au fost reținuți de politiști și sunt prezentați magistraților Judecatoriei Sector 5, anunță News.ro. Unul dintre suspecți este angajat al cabinetului și le-a pus la dispoziție celorlalți cartela de interfon și cheia de la cabinet.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanții Poliției Capitalei, politiștii au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar privind săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, după ce trei bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 45 de ani, au sustras un seif dintr-un cabinet stomatologic din sectorul 5, prejudiciul creat fiind estimat la 46.000 de lei.

În decembrie anul trecut, politiști din cadrul Sectiei 19 au fost sesizati de catre un bărbat, prin intermediul 112, cu privire la faptul ca la o adresa din sectorul 5, unde deține un cabinet stomatologic, persoane necunoscute au pătruns și au sustras un seif metalic ce conținea suma de aproximativ 46.000 lei, reprezentând bani din încasările societății, precum și bani personali ai victimei.

“După efectuarea cercetării locului faptei, investigații și audieri, precum și alte multe activități procedurale, au fost identificați trei bărbati, dintre care unul angajat în cadrul cabinetului din care s-a sustras seiful, în sarcina cărora a fost reținută săvârșirea infracțiunii reclamate”, anunță Poliția Capitalei.

citiți mai mult pe: www.hotnews.ro