Aleşii locali au dat mai puţini bani pentru străzi, pasaje şi semaforizare, dar fondurile pentru biserici şi monumente au fost suplimentate.

Primarul general spune însă că e vorba despre o redirecţionare a banilor către companiile Primăriei care vor continua investiţiile, chiar dacă sunt deja întârzieri.

Discuţii în contradictorii, pline de replici acide şi de atacuri. Aşa au fost ″dezbătute″⁣ cele mai multe proiecte de investiţii planificate de Primăria Generală pentru finalul acestui an.

Consilierii din Opoziţie au criticat dur planurile municipalităţii de a reduce banii alocaţi pentru infrastructură şi de a acorda împrumuturi celor 20 de noi companii, care se vor ocupa de gestionarea activităţilor din Capitală, de la parcări, străzi, agrement şi turism, până la energie.

La rectificarea bugetară, proiectele de infrastructură au pierdut 175 de milioane de lei, iar fondurile pentru semaforizarea a aproape 40 de intersecţii au fost tăiate. Însă bugetul pentru biserici şi monumente este suplimentat cu 17 milioane de lei. Alte peste 400 de milioane de lei sunt alocate companiilor municipalităţii.

citiți mai mult pe: stirileprotv.ro