Alina Gorghiu: Vom face opoziţie la PSD în CGMB şi la consiliile de sectoare.

MEDIAFAX – Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marţi, că PNL va face opoziţie la PSD atât în consiliile primăriilor de sectoare, cât şi în Consiliul General al Municipiului București, afirmând că liberalii au fost mandataţi să poarte discuţii cu partidele care au reprezentanţi în consilii, USB şi PMP.

”Decizia unanimă a colegilor noştri a fost aceea de a face opoziţie. Nu vom face nici un fel de alianţă cu PSD la niciunul dintre sectoare, nici în CGMB. Nu vom avea nici un fel de apropiere de PSD care nu cred că va ieşi din nota populismullui şi a demagogiei cu care ne-a obişnuit de ani de zile”, a afirmat Alina Gorghiu, la finalul întâlnirii pe care au avut-o consilierii PNL din CGMB şi cel de la sectoare.

PNL va încerca să obţină majorităţi cu celelalte formaţiuni politice care au intrat în consilii, a mai spus copreședintele PNL.

Alina Gorghiu a precizat că sunt foarte puţine sectoare în care alături de USB şi PMP se poate face o majoritate pentru a putea desemna un viceprimar.

”Am discutat că vom avansa discuţii cu celelalte formaţiuni politice din consiliile locale pentru a putea avea o masă mai mare de consilieri pentru a putea face opoziţie. (…) Colegii noştri au fost mandataţi ca până pe data de 21 când se vor depune jurămintele să vadă cum reuşesc să concretizeze discuţiile deja existente”, a concluzionat ea.

Alina Gorghiu Vom face opoziţie la PSD în CGMB şi la consiliile de sectoare.
Alina Gorghiu Vom face opoziţie la PSD în CGMB şi la consiliile de sectoare.