Anunț ȘOC! Olguţa Vasilescu: Dacă SALARIILE VOR SCĂDEA , este doar vina angajatorului care doreşte să ia din banii angajatului.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu a făcut o analiză dură a informațiilor vehiculate în ultima vreme cu privire la posibilitatea scăderii anumitor salarii ca urmare a modificărilor la Codul Fiscal și îndeosebi al transferului contribuțiilor din sarcina angajatului în sarcina angajatorului. În direct la România TV, Vasilescu apus că dacă unele salarii ar scădea atunci acel lucru s-ar întâmpla numai din vina angajatorilor.

Şi asta nu e tot. Ministrul laudă noul Cod Fiscal şi spune că de acum încolo colectarea taxelor va fi mult mai bună. “Am făcut şi se va vedea anul viitor. Am luat presiunea de pe mediul de afaceri. Am scăzut impozite pentru mii de români. Ne aşteptăm la o colectare net superioară. Sunt companii de stat şi private care nu plătesc contribuţiile. e vorba de mii de oameni. Vor fi penali de anul viitor cei care nu plătesc contribuţiile. Şi la CFR sunt probleme cu aceste contriibuţii. Nu prin Codul Fiscal se stabilesc sancţiunile penale. Firmele nu angajaţii devin penali”, a mai spus Vasilescu.

sursa: www.stiripesurse.ro

Anunț ȘOC! Olguţa Vasilescu: Dacă SALARIILE VOR SCĂDEA , este doar vina angajatorului care doreşte să ia din banii angajatului.
Olguţa Vasilescu