Bucureştiul, cel mai AGLOMERAT ORAŞ din Europa.

BUCUREŞTI, cel mai AGLOMERAT ORAŞ din EUROPA. Bucureştiul a fost inclus din nou în topul celor mai aglomerate oraşe din lume punctul de vedere al traficului, şi chiar a reuşit să urce în clasament de pe locul 6 pe locul 5, potrivit producătorului de GPS-uri TomTom. La nivel european, Bucureştiul este cel mai aglomerat oraş.

BUCUREŞTI, cel mai AGLOMERAT ORAŞ din EUROPA. Bucurestiul se afla pe locul 5 in topul celor mai aglomerate orase din lume, cu un indice de congestie de 50%, in 2016 acesta crescand cu 7% fata de 2015, potrivit unui studiu publicat de producatorul olandez de sisteme de navigatie prin GPS TomTom. Cea mai aglomerata zi din 2016 a fost 5 decembrie, iar bucurestenii petrec in medie 57 minute pe zi in plus fata de conditii normale de trafic si 218 ore in plus pe an.

In medie, bucurestenii petrec cu 50% mai mult timp in trafic decat in conditii normale de circulatie. La orele de varf situatia este si mai grava, dimineata pierzand cu 90% mai mult timp in trafic decat in conditii normale, iar seara cu 98% mai mult.

BUCUREŞTI, cel mai AGLOMERAT ORAŞ din EUROPA. Moscova, care a obţinut acum locul 6 în timpul orelor de vârf, a fost mai sus în top anul trecut, dar congestia din trafic s-a mai redus de când oficialii oraşului au implementat noi reguli de parcare.

Topul 5 cele mai aglomerate oraşe la nivel global

  1. Mexico City, Mexico
  2. Bangkok, Thailand
  3. Jakarta, Indonesia
  4.  Chongqing, China
  5. Bucharest, Romania

continuarea articolului: www.b365.ro

Bucureştiul, cel mai AGLOMERAT ORAŞ din Europa.
Bucureştiul, cel mai AGLOMERAT ORAŞ din Europa.