Crin Antonescu: Temele lui Bușoi vor fi bune în Opoziție și dacă va fi cazul, la guvernare.

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat că nu va participa la Congresul PNL de sâmbătă, pentru a evita o “parazitare mediatică” a evenimentului, afirmând că Ludovic Orban nu trebuie să fie preşedintele PNL.

„Cristian Bușoi rămâne preferatul meu. Nu am motive să îmi schimb opțiunea. Din ce am văzut în declarații, a fost o campanie internă civilizată. Bușoi oferă o preocupare către deschidere, în timp Ludovic Orban vorbește despre teme vechi care nu aduc un câștig partidului. El vorbește despre împărțiri, despre vicepreședinți, despre cum se trebuie să se ia decizii în partid. Lucrurile astea merg acum în campanie, dar pe termen lung nu aduc nimic bun și nou pentru partid. Opțiunea mea rămâne pentru ce a discutat Bușoi, cum se va raporta partidul la restul societății și la temele din spațiul public”, a declarat Antonescu .

„Cred că preocuparea pentru congres e din 2014 și de aceea impresia că PNL nu va face opoziție. Cred că va face, să vedem cum o va face. Cred că temele lui Bușoi vor fi bune în Opoziție și dacă va fi cazul, la guvernare”, a spus Antonescu, la România Tv, în cadrul emisiunii Andreei Crețulescu.

Crin Antonescu: Temele lui Bușoi vor fi bune în Opoziție și dacă va fi cazul, la guvernare.
Crin Antonescu Temele lui Bușoi vor fi bune în Opoziție și dacă va fi cazul, la guvernare.

surse: evz.ro