Cristian Bușoi: Doamna Firea mă dă în judecată ca să-nchidă gura PNL și să nu se vadă că dă în gropi cu Bucureștiul, fix cum dă Guvernul Dragnea – Dăncilă în gropi cu guvernarea

Comunicat de presă al președintelui PNL București, Cristian Bușoi:  Faptul că dna Firea mă dă în judecată arată cam cât de tare ar vrea administrația PSD din București să închidă gura PNL și Opoziției în general, ca să nu se mai vadă că dna Firea dă în gropi cu Bucureștiul, fix cum dă Guvernul Dragnea – Dăncilă în gropi cu guvernarea.

PNL face o Opoziţie corectă în Bucureşti şi au fost multe proiecte pe care le-am susţinut. Vom susţine tot ce este necesar pentru Capitală, dar companiile municipalităţii trebuie să fie transparente şi să dea socoteală pentru ce fac, nu ca acum când puzderia de şefuleţi ţin sub lăcat toate informaţiile şi despre buget şi despre achiziţii şi despre strategie, iar dacă presa vrea să afle cine, pe ce cheltuie banii în aceste companii este primită cu bodyguarzii.

 

Doamna Firea nu face nimic de doi ani de când este la conducerea Bucureştiului; doar vorbe și promisiuni și, mai nou, strigă ca din gură de șarpe că nu o lasă PNL să astupe gropile sau să fluidizeze traficul, să dezvolte infrastructura sau să repare rețeaua de termoficare din Capitală.

Dna Firea crede că dacă ne hărțuiește pe mine și PNL prin instanțe, nu o să se mai vadă: dezastrul din traficul din Capitală, gropile în care bucureştenii au început din nou să-şi rupă maşinile, după ani de zile în care această problemă dispăruse, toată galeria de politruci cu care PSD a umplut administrația Capitalei și care nu fac nimic, toate proiectele pe care administrația PSD le tergiversează de doi ani de zile.

Să fie clar: cât timp nu se aduc argumente clare despre cum ar aduce beneficii bucureștenilor aceste companii și cât timp activitatea lor nu va fi transparentă, PNL București nu va putea să accepte cheltuirea banilor bucureștenilor de către aceste companii.