Festivalul “Teatru, strada și copii” s-a încheiat în aplauzele spectatorilor din Parcul Sebastian

Iată că după 4 ani în care Teatrul Țăndărică s-a plimbat prin parcurile mari ale Bucureștiului cu Festivalul “Teatru, strada și copii” a ajuns și în sectorul 5 in Parcul Sebastian, acest lucru fiind posibil cu sprijinul Primăriei Capitalei și al Consiliului General al Municipiului Bucureşti

Teatrul Țăndărică ne-a adus cele mai frumoase spectacole și povesti pentru copii și nu numai. Spectacolele au strâns mii de spectatori fericiți în cele trei săptămâni de stagiune. Spectacolele susținute de actorii Teatrului Țăndărică s-au jucat cu sala plină, chiar și în zilele ploioase din această perioadă.


Pentru prima dată în cei 5 ani de Festival, Teatrului Țăndărică i s-au alăturat mai multe teatre din Bucuresti: “Opera Comica pentru Copii”, “Teatrul de Comedie”, “Teatrul Nottara” și “Teatrul Ion Creangă”


Nu în ultimul rand, copii și părinții prezenți în Parcul Sebastian au primit cu brațele deschise și încântare spectacolul celor de la Circul Globus, aceștia reușind să pună în scena câteva numere de echilibristică, jonglerii, un număr cu vestitii căței dansatori dar și comicii clovni care nu aveau cum sa lipsească din fața copiilor bucuroși.


Experiența acumulată de-a lungul a 3 săptămâni pline de povești și spectacole pentru toți cetățenii din sectorul 5 a fost una extraordinară, având în vedere că am putut observa mii de copii, tinerii și adulți fericiți și interesați de cultură și de ceea ce înseamnă teatrul, fiind o ocazie unică pentru mulți dintre ei, care au putut să vadă pentru prima dată “lumea de dincolo de cortină”!