Opoziţia la raport: “Promisiunile nerealizate” ale Gabrielei Firea, o campanie a PNL București

Liberalii au demarat o campanie de informare a cetățenilor cu privire la ”promisiunile nerealizate” ale primarului general Gabriela Firea și la soluțiile pe care PNL le are pentru rezolvarea problemelor Capitalei, potrivit Agerpres.

“Astăzi lansăm o campanie de informare a bucureștenilor. Plecăm de aici, din fața Teatrului Excelsior, fiind un loc simbolic, este și locul în care s-a mediatizat un așa-zis an de realizări ale administrației PSD și ale doamnei primar Firea. Aici ni se alătură mulți alți colegi din organizațiile de sector, vom merge în locurile aglomerate din

în acest weekend și pe parcursul săptămânii viitoare și îi vom informa pe bucureșteni pe mai multe chestiuni. În primul rând, despre proiectul PNL pentru București, pentru că, dincolo de politică, dincolo de lupta noastră politică cu PSD, sunt importante soluțiile, iar PNL are soluții și pentru rezolvarea traficului și poluării și pentru modernizarea sistemului de termoficare și pentru o funcționare mai bună și mai transparentă a Primăriei. Informăm locuitorii Capitalei și despre faptul că, din cauza haosului din Primăria Capitalei, cele mai importante lucruri nu au început să fie rezolvate”, a declarat președintele PNL București, Cristian Bușoi.

Printre promisiunile făcute în campanie și neonorate de primarul general, Bușoi a amintit investițiile în infrastructură, transportul public gratuit, cumpărarea de autobuze și tramvaie noi, construirea de piste pentru biciclete și de parcări, adoptarea de urgență a Planului Urbanistic General și reamenajarea clădirilor istorice.

Opoziţia la raport. “Promisiunile nerealizate” ale Gabrielei Firea, o campanie a PNL București
Opoziţia la raport.

sursa: romanialibera.ro