PNL cere PSD și Gabrielei Firea revocarea viceprimarului Tudor Ionescu

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi afirma intr-un comunicat de presa ca PNL cere primarului general Gabriela Firea si PSD sa il revoce pe viceprimarul Tudor Ionescu, “Tudy”, ca urmare a reactiei societatii civile fata de alegerea acestuia.

comunicatul PNL:

“Societatea civilă a reacționat, astăzi, violent, față de alegerea, în funcția de viceprimar al Capitalei, a unei persoane al cărei CV nu conține nicio recomandare pentru ocuparea unei astfel de demnități publice. Din contră, oricine a putut remarca faptul că Tudor Ionescu – căci despre persoana sa este vorba – are altfel de orientări și afinități decât cele presupuse de o funcție publică de decizie.

 

Alegerea unui astfel de viceprimar se datorează, însă, presiunilor exercitate asupra PSD de către președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în condițiile alianței pe care cele două formațiuni o au la nivelul Bucureștiului. PSD a decis, astfel, să facă un compromis pe seama bucureștenilor și să îi jignească prin cedarea voturilor lor lui Tudor Ionescu – nimeni altul decât finul lui Tăriceanu.

 

Dată fiind această situație căreia cu greu putem să îi găsim un precedent, PNL cere PSD și primarului general, Gabriela Firea, să îl revoce cu prima ocazie pe Tudor Ionescu, dând astfel dovada înțelegerii faptului că penibilul are o limită, iar ridicolul nu trebuie să facă niciodată casă bună cu gestionarea unor funcții administrative sau politice de prim rang.”