Primarul Sectorului 4 pune în pericol viața bucureștenilor

Toate piețele din Sectorul 4 funcționează fără aviz de la ISU, iar primarul Daniel Băluță nu face nicio acțiune pentru a le pune în legalitate și pentru a evita o posibilă tragedie, ca cea din clubul Colectiv, care se află tot în Sectorul 4.

”Primarul PSD Daniel Băluță dă dovadă de un comportament criminal. Toate piețele din sector funcționează ilegal, fără aviz ISU. Dezastrul de la Colectiv ne-a arătat că lucrurile nu mai pot merge așa, deoarece corupția ucide. Îl somez să se ocupe cât mai repede de rezolvarea acestei probleme ca viața cetățenilor din sectorul 4 să nu fie pusă în pericol”, a declarat prim-vicepreședintele PNL sector 4 Alexandru Ionescu.

Primăria sector 4 administrează Piața Progresul, Piața Sudului, Piața Apărătorii Patriei, Piața Covasna, Complex Progresul. Mai are piețe în asociere, respectiv Piața Norilor, Piața Berceni – Olteniței și Piața Reșița.

Daniel Băluță a preluat conducerea primăriei Sectorului 4 după ce Cristian Popescu Piedone și-a dat demisia în urma incendiului din Clubul Colectiv în urma căruia au murit 64 de persoane.

Cristian Popescu Piedone și-a dat demisia miercuri, 4 noiembrie, în semn de respect pentru victimele din clubul Colectiv. Sau cel puțin așa susține fostul edil. În fapt, demisia a venit la câteva ore după ce mii de bucureșteni au ieșit în stradă să îi ceară să plece.

Cristian Popescu Piedone este cercetat de DNA pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizației de funcționare pentru clubul Colectiv.

continuarea o gasiți pe: politicscan.ro