I se apropie sfarsitul? Secureanu a turnat-o pe Firea la DNA: „Am predat inregistrarile, Gabriela Firea va ajunge acolo unde merita”

Jurnalistul Catalin Tolontan anunta ca fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a depus la DNA inregistrari in care i se cereau bani din partea unor „mesageri ai primaritei”. ”Da, inregistrarile au fost predate la DNA!”, a confirmat Secureanu.

Gazeta Sporturilor a descoperit in dosarul lui Secureanu referiri la inregistrari depuse de „Vrabi”, iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa, care a declarat ca „Am predat la DNA in integralitate documentatie audio-video cu privire la Gabi Firea si altii”, informeaza tolo.ro.

Ziarul a discutat la Curtea de Apel cu Florin Secureanu, acesta spunand ca „da, inregistrarile au fost predate la DNA” si ca „au fost mai multi mesageri ai primaritei care mi-au cerut bani”.

„Se aude tare, clar si cu dictie. Se aude cum cer. Pentru campanie si pentru altele! Dar i-am refuzat. Pe toti! Oricum dumneavoastra n-o sa publicati, ca ati fost colegi cu Firea”, a declarat Secureanu.

citiţi mai multwww.aktual24.ro