Suspectul acuzat că a ucis o tânără în vârstă de 24 de ani a fost identificat. Dacă îl vedeți, sesizați de îndată POLIŢIA!

Suspectul acuzat că a ucis o tânără în vârstă de 24 de ani pe care a împuşcat-o în cap şi a tras cu pistolul asupra unui alt bărbat pe care l-a rănit a fost identificat, fiind un bărbat de 38 de ani, din Oradea, dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. El este căutat de către poliţiştii din Bihor şi din judeţele învecinate, dar şi cu omologii lor din Ungaria.

sursa: www.news.ro

I.P.J. BIHOR112 – APEL UNIC DE URGENŢĂ!

Poliţiştii bihoreni efectuează ample cercetări şi investigaţii pentru depistarea unui bărbat bănuit că ar fi fost implicat în evenimentele produse în cursul zilei de 15 martie a.c., în municipiul Oradea, anchetate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sub directa coordonare a procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Bărbatul, HLADII ADRIAN, de 38 de ani, din municipiul Oradea, are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui, nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

Poliţiştii bihoreni desfăşoară ample operaţiuni de căutare a sa. Acesta a fost dat în urmărire națională şi în consemn la frontieră, poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate județele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuază scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

 

HLADII ADRIAN
HLADII ADRIAN