Tot ce trebuie să ştii despre admiterea la UMF Carol Davila #AdmitereMedicina2016

ADMITERE MEDICINĂ 2016. Înscrierile pentru admiterea la Medicină în cadrul UMF Carol Davina se vor face în perioada 14 – 20 iulie 2016, între orele 8.00- 16.00.

Înscrierea candidaţilor se va face la secretariatele facultăţilor, respectiv pentru Facultatea de Medicină – Bdul Eroilor Sanitari, nr. 8, sector 5, pentru Facultatea de Medicină Dentară – Calea Plevnei, nr. 19, sector 5, pentru Facultatea de Farmacie – str. Traian Vuia, nr. 6, sector 1 şi pentru Facultatea de Moaşe şi Asistennţă Medicală (FMAM) – Bdul Eroilor Sanitari, nr. 8, sector 5.

ADMITERE MEDICINĂ 2016. Taxa de înscriere la examenul de admitere la Medicină este de 200 lei pentru toate facultăţile şi specializările; 75% din cuantumul taxei reprezintă taxa administrativă, iar 25% taxa de participare; în cazul retragerii din concurs înaintea desfaşurării probelor, doar taxa de participare va fi returnată.

ADMITERE MEDICINĂ 2016. În UMF „Carol Davila” București, pentru ciclul de studii universitare de licență, concursul de admitere se organizează pe domenii de licență la următoarele specializări:

Specializări cu reglementare sectorială în U.E.
– Medicină – 360 credite (durata de studii 6 ani)
– Medicină Dentară – 360 credite (durata de studii 6 ani)
– Farmacie – 300 credite (durata de studii 5 ani
– Moașe și Asistență Medicală – 240 credite (durata de studii 4 ani)

Specializări cu reglementare generală în U.E. – 180 credite (durata de studii 3 ani)
– Balneofiziokinetoterapie şi recuperare
– Laborator clinic
– Radiologie și Imagistică
– Tehnică Dentară
– Asistență Dentară
– Asistență de Farmacie

ADMITERE MEDICINĂ 2016. Candidaţii la studiile universitare de licenţă, care au obţinut, în perioada studiilor liceale, distincţii (premiile I, II, III, menţiune) la olimpiadele şcolare internaţionale recunoscute de către Ministerul Educaţiei beneficiază de dreptul de a se înscrie, fără susţinerea concursului de admitere, pe locuri finanţate de la buget.

De asemenea, U.M.F. “Carol Davila” acceptă pentru înscriere la studiile universitare de licenţă, fără concurs de admitere, candidaţii care au obţinut, în perioada studiilor liceale, distincţii (premiile I, II, III, menţiune) la olimpiadele naţionale recunoscute de Ministerul Educaţiei, la disciplinele Biologie, Fizică şi Chimie.

Tot ce trebuie să ştii despre admiterea la UMF Carol Davila #AdmitereMedicina2016
Tot ce trebuie să ştii despre admiterea la UMF Carol Davila #AdmitereMedicina2016

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: www.realitatea.net