Vânt puternic în Bucureşti. O bucată din acoperişul fostei fabrici de bere Rahova a căzut pe carosabil, fiind solicitată intervenţia ISU.

O bucată din acoperişul fostei fabrici de bere Rahova s-a desprins marţi dimineaţă şi a căzut pe carosabil, fiind solicitată intervenţia ISU.

“La locul evenimentului a fost alocată o autoscară. În urma recunoaşterii efectuate de echipajul de pompieri, s-a constat că aceştia nu pot acţiona în condiţii de siguranţă”, au declarat pentru News.ro reprezentanţii ISU.
Totodată, la faţa locului, sunt prezenţi şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, în vederea identificării unei soluţii pentru îndepărtarea elementelor aflate în pericol de cădere.
La începutul acestui an, traficul în zonă a fost perturbat după ce o bucată din zidul fostei fabrici de bere s-a prăbuşit.
La acel moment, a fost consultat un expert de la Inspectoratul de Stat în Construcţii, care a recomandat îndepărtarea consolei clădirii.

“Recomandarea expertului independent din partea Inspectoratului de Stat pentru Construcţii este ca toată consola să fie îndepărtată”, a spus atunci primarul general Gabriela Firea.

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a spus că toate cheltuielile vor fi facturate proprietarului, întrucât clădirea nu se află nici în subordinea Primăriei Capitalei şi nici a Primăriei Sectorului 5.

citiţi mai mult pe: www.news.ro